Directorul Nova Apaserv, atenționat de prefect să rezolve problema avariilor

Prefectul a reclamat faptul că a primit multe petiții din partea cetățenilor cu privire la această problemă. 

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, pe ordinea de zi s-a aflat și activitatea desfășurată de Nova Apaserv, operatorul de apă al județului Botoșani.

Sorin Cornilă, trimisul Guvernului în teritoriu, l-a atenționat pe directorul societății de apă să rezolve problema avariilor, deoarece sunt din ce în ce mai multe.

În ceea ce privește activitatea Nova Apaserv, vă rog domnule director să pregătiți proiecte, ca să schimbăm aceste conducte pentru că văd că sunt din ce în ce mai dese avariile”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.

Mai mult decât atât, prefectul a spus că a primit și el foarte multe petiții din partea cetățenilor nemulțumiți de activitatea Nova Apaserv.

Am primit și eu foarte multe petiții, nu vreau să ascundem situația asta, de aia o și discut. Știu că aveți disponibilitate și apreciez lucrul acesta. De câte ori v-am sunat ați reacționat, dar trebuie să ajungem la problema de bază, cea a fondurilor, a investițiilor și a resursei umane. Sunt trei elemente importante pe care trebuie să le regândiți și să încercăm să resuscităm operatorul de apă”, a precizat Sorin Cornilă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...