Directorul Locativa, către primarul Portariuc: "Aștept dezvăluirile"

Directorul Locativa, către primarul Portariuc: "Aștept dezvăluirile"
Directorul societății Locativa, Cătălin Flutur, așteaptă ca primarul Ovidiu Portariuc să dezvăluie afacerile care se învârt în jurul societății subordonate Consiliului Local, așa cum a promis în cadrul unei conferințe de presă.

Flutur crede că primarul are “lucruri mult mai bune de făcut sau ar avea lucruri mult mai bune de făcut dacă ar putea și dacă ar ști să le facă".

“Eu îi aștept dezvăluirile. Dacă ne aducem aminte, din 2011 și 2012, înainte și după alegeri, în permanență a pomenit lucrul acesta. Singura lui mare bătălie pe care a dus-o în Botoșani nu a dus-o cu problemele pe care le are Botoșaniul, ci a avut o problemă cu mine", a spus Cătălin Flutur.

Cât privește demisia de onoare pe care i-a cerut-o primarul, Flutur a spus că el nu a fost numit pe funcția de director la Locativa de către primar.

“Botoșănenii așteaptă de foarte mult timp demisia domnului primar. A spus el că demisionează după un an dacă nu dispar toți câinii, la nu știu câte luni dacă nu se scoate acea taxă pentru cetățenii care au centrale de apartament și plătesc o taxă către societatea de termoficare. Sunt foarte multe lucruri pentru care ar trebui să își dea demisia", a mai spus directorul Locativa.

Citește și Portariuc aşteaptă de la Flutur demisia de onoare de la Locativa, unde "camarila PNL-PDL continuă să graviteze în jurul banilor publici"

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
64

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
88

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
28

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...