Directorul DSPSA, la un pas de a-si pierde functia! Vezi ce vrea sa faca primarul Ovidiu Portariuc

  Primarul Ovidiu Portariuc a anuntat, luni, ca va veni in Consiliul Local cu un proiect de hotarare prin care va cere reorganizarea Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement.

Edilul sef al municipiului a precizat ca va propune ca aceasta directie sa fie impartita in trei servicii, care se vor ocupa de administrarea padocurilor, zona de sport si agrement si zona de administrare parcuri.

Aceasta decizie de reorganizare ar duce la indepartarea de la conducerea Directiei a democrat-liberalului Eugen Turcanu, caruia i se reproseaza ca a atribuit contractul pentru executia nocturnei de la Stadionul Municipal unei firme apropiate PDL.

“Nu a venit sa isi depuna demisia asa cum am solicitat si va trebui sa raspunda unor intrebari. Asa cum am spus, in aceasta situatie voi pomova un proiect de hotarare de Consiliu Local prin care va fi reorganizata DSPSA in asa fel incat sa preintapinam anumite lucruri. Aceasta structura asa functiona inainte si s-a creat un asemenea mamut pe care in momentul de fata nu il putem controla si se va impartit pe zona de administrare padocuri, zona de agrement si sportiva si zona sportiva. Vrem sa eficientizam activitatea pe aceste zone", a spus primarul Ovidiu Portariuc, care a mai spus “I se pare moral sa incredinteze direct unui coleg de partid un proiect de asemena valoare?".

Portariuc a anuntat ca cei de la compartimentul audit si de la corpul de control vor face verificari la Directia Servicii Publice, Sport si Agrement.

“Am discutat sa inceapa anumite verificari mai in amanunt si cu siguranta vor aparea surprize asa cum au aparut la Filarmonica", a completat primarul care il acuza pe Eugen Turcanu ca face propria politica de pe functia de pe o detine la conducerea DSPSA.

Edilul a mai spus ca directorul DSPSA se va ocupa de un serviciu unde are mai multa experienta, dar nu a spus care ar putea fi acest serviciu.


"I-am atras atentia domnului Turcanu de mai multe ori. Am incercat sa discutam rational, dar nu s-a putut. Noi avem de realizat un mandat cu niste obiective. Domnul Turcanu e mai rebel de felul sau, sau incearca sa aiba o viziune proprie", a adaugat primarul. 

 

 

 

 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...