Directorul DSPSA, despre orarul de la spaţiul de joacă din Parcul M. Eminescu: "Regulamentul este facut de domnul primar"

Directorul Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement (DSPSA), Eugen Turcanu, sustine ca regulamentul cu orarul de functionare a spatiului de joaca gratuit de la Parcul Mihai Eminescu a fost stabilit de sefii din Primarie si nu de catre DSPSA.

El spune ca nu are nimic impotriva modificarii acestui orar, care in prezent presupune inchiderea spatiului intre orele 13.00 si 16.00.

“Unii incearca sa afirme in necunostinta de cauza ca salariatii DSPSA stau si mananca peste trei ore. Ii informez ca este total fals si total amator data aceasta declaratie pentru ca salariatii DSPSA iau masa pe la ora 10.00 si dureaza 15-20 de minute si apoi isi vad de treaba. Regulamentul este facut de domnul primar si nicidecum de DSPSA, ei au initiat toata actiunea de punere in practica si nu ne-a intrebat nimeni daca suntem de acord cu orarul respectiv, daca e normal. Iarna de obicei se intuneca pe la ora 17.00, el trebuie sa stea deschis pana la ora 19.00 sau 21.00. Sunt niste lucruri care se bat cap in cap dar l-am lasat asa tocmai ca sa se vada profesionalismul unora de la Primarie", a spus directorul DSPSA.

Citeşte şi 
Va fi modificat programul de la spaţiul de joacă din Parcul M. Eminescu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...