Directorul D.S.P.S.A Botosani, in fata unei noi Comisii de Disciplina, alaturi de un avocat! FOTO

Directorul Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement Botosani, Eugen Turcanu, a fost chemat din nou in fata Comisiei de Disciplina din cadrul Primariei Botosani, pentru a da explicatii in legatura cu decizia de a muta patinoarul la Sala Polivalenta.  

Acesta trebuia sa ajunga la prima audiere inca de dimineata, insa in acel moment se afla la Tribunal, asa ca audierea sa a fost amanata pentru ora 12:00. Eugen Turcanu a venit in fata comisiei insotit de un avocat.

"Am fost chemat astazi pentru ca saptamana trecuta am lipsit, din motive medicale. S-a discutat despre patinoar de parca acest patinoar ar fi gaina cu ouale de aur a acestui municipiu sau o vaca de muls si datorita lui nu merg lucrurile bine. Am venit insotit si de un avocat de data aceasta, pentru ca respectand o Hotarare de Consiliu Local, nu stiu ce as putea sa mai adaug, dar astea ar fi intr-o Romanie normala. In Romania domnului Portariuc si a tovarasului care executa tot felul de ordine nu este valabil. Nu mi s-a reprosat nimic in comisie, pur si simplu am depus documentele", a declarat Eugen Turcanu.

La ora 14:00, directorul DSPSA trebuia sa se prezinte din nou in fata Comisiei de Disciplina, de aceasta data fiind vorba despre faptul ca fostul viceprimar a refuzat sa achizitioneze niste tei.

"Asa se paralizeaza o directie. Asa incearca sa-mi inchida gura, dar nu ma dau batut. Atata timp cat voi mai clipi am sa vorbesc si am sa ma lupt. Nu ma tem de Portariuc. La ora 14:00 am fost chemat pentru achizitionarea ilegala a lucrarilor de amenajare peisagistica, la care am fost fortat sa fac parte, ori eu nu am vrut sa fac parte din schema lor de sifonare a banului public", a spus Eugen Turcanu.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta