Directorul APIA Botoşani, acuzat că a bătut un angajat!

Directorul APIA Botoşani, acuzat că a bătut un angajat!

 Liviu Zaharia  

Scene incredibile s-ar fi petrecut, joi, în biroul directorului executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoşani. Un funcţionar din cadrul instituţiei a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe după ce ar fi fost lovit chiar de către directorul Liviu Zaharia, după cum susţine angajatul.

Funcţionarul care  a ajuns la spital susţine că directorul APIA s-ar fi enervat din cauza unui proces care a fost pierdut în primă instanţă, motiv pentru care l-ar fi lovit.

“Nu îi înţeleg comportamentul domnului director. Erau mai mulţi de faţă în birou când a avut loc incidentul. După ce m-a lovit de am văzut stele, m-a prins şi de urechi. Mi-am scos certificat medico-legal, am traumatism la piramida nazală, iar în cursul zilei de astăzi voi vorbi şi cu avocatul după care voi decide ce fac în continuare. Am rămas blocat de comportamentul domnului director", a spus funcţionarul care îl acuză pe directorul APIA că l-a lovit.

Contactat telefonic, Liviu Zaharia respinge categoric toate acuzaţiile care i se aduc.

“Acest angajat se victimizează pentru că i-am ordonat activitatea. Problemele lui la nas sunt mai demult, acum o face pe victima. Nu l-am lovit, exlus aşa ceva", a declarat Liviu Zaharia, directorul APIA.

Funcţionarul APIA a fost audiat, joi, la spital de un poliţist, şi în funcţie de decizia acestuia, dacă va depune sau nu plângere, şi oamenii legii vor hotărî ce se întâmplă în acest caz.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
249

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
224

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
320

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...