Director nou pentru Staţiunea Popăuţi
EXCLUSIV!

Concursul pentru conducerea StaÅ£iunii de Cercetare-Dezvoltare pentru CreÅŸterea Ovinelor ÅŸi Caprinelor PopăuÅ£i are un câÅŸtigător.

Potrivit unui anunÅ£ al Academiei de ÅžtiinÅ£e Agricole ÅŸi Silvice "Gheorghe Ionescu- ÅžiÅŸeÅŸti", Traian Åžtefan Atanasiu a fost declarat admis în urma derulării celor trei probe ale concursului, la care a obÅ£inut un punctaj de 80,83 de puncte.

Contracandidatul său, Claudiu Åžtirbăţi, s-a retras din concurs pe parcursul probelor. În atari condiÅ£ii, după parcurgerea procedurilor legale, conducerea Academiei îl va numi pe Traian Åžtefan Atanasiu în funcÅ£ia de director al StaÅ£iunii.

"Sper că, alături de viitorii mei colegi, vom reuşi să dezvoltăm partea de cercetare, cea mai importantă, din cadrul Staţiunii", susţine Traian Ştefan Atanasiu.

În prezent, câÅŸtigătorul concursului este cercetător în cadrul StaÅ£iunii de Cercetare- Dezvoltare pentru CreÅŸterea Ovinelor ÅŸi Caprinelor Secuieni- Bacău ÅŸi doctorand al Universităţii de ÅžtiinÅ£e Agricole ÅŸi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" IaÅŸi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

astăzi, 16:20

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an È™i-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului BotoÈ™ani, le-a transmis colegilor de partid cÄ...

Bărbat din Botoșani dat dispărut de familie, se afla la muncă în Italia alături de fratele său!

astăzi, 16:10

LaurenÈ›iu Cosarianu, din comuna Dimăcheni, judeÈ›ul BotoÈ™ani, este de negăsit. Asta după ce se afla la muncă în Italia alături de fratele său. Pe 6 octombrie, bărbatul de 42 de ani a...

Peste 10 candidați înscriși pe trei posturi de asistenți la Botoșani!

astăzi, 16:00

Spitalul JudeÈ›ean „Mavromati” din BotoÈ™ani a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru SecÈ›ia de Pediatrie I È™i un post disponibil pentru SecÈ›ia de Pediatrie II. Pen...