Director nou la Palatul Copiilor Botoşani!

Director nou la Palatul Copiilor Botoşani!
Palatul Copiilor are, începând din acest an şcolar, un nou director. În locul lui Marcel Dupu, la conducerea instituţiei a fost numit un profesor care activează de mulţi ani în cadrul clubului.

Noul director al Palatului Copiilor Botoşani este profesorul Luisian Grigore.

Decizia de schimbare a prof. Marcel Dupu de la conducerea instituţiei a fost luată în cadrul Consiliului de Administraţie al ISJ Botoşani. Marcel Dupu a fost numit director la Clubul Copiilor din Dorohoi, în locul Irinei Miron.

Festivitatea de deschidere a anului şcolar 2015-2016, la Palatul Copiilor Botoşani, va avea loc în data de 3 octombrie 2015, ora 9.30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Comuna-model la asistență socială, oferă servicii gratuite pentru bătrâni și copii. „Doamne, ce bucuroși erau să ne vadă!”

astăzi, 09:02
26

Comuna Vârful Câmpului, situată administrativ în județul Botoșani, se află la granița dintre Moldova și Bucovina, dar și aproape de frontiera României cu Ucraina. Este o...

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
49

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
98

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...