Director nou la Agentia de Mediu. "Apreciez faptul ca doamna nu are nicio implicare politica", a spus prefectul!

Dana Boariu este noul director executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Botosani, ca urmare a promovarii concursului pentru ocuparea acestei functii. Boariu vine tot din sistem, ea activand 17 ani in cadrul APM Botosani.

Dana Boariu il inlocuieste pe Sorin Grindei, care a condus institutia mai bine de 5 ani, acesta renuntand sa se mai inscrie in cursa pentru prelungirea mandatului.

"Experienta in domeniul Protectiei Mediului am obtinut-o in decursul celor 17 ani cat am lucrat in cadrul APM. Doresc sa continui ceea ce a initiat domnul Grindei, cunosc foarte bine toate proiectele pentru ca am lucrat impreuna si sper ca in continuare institutia pe care o conduc sa fie un sprijin pentru agentii economici si sa continue toate proiectele incepute pe linia protectiei mediului din judetul Botosani", a declarat Dana Boariu la instalarea sa in functie, noul director APM fiind prezentat oficial in cadrul Colegiului Prefecturatl care se desfasoara la aceasta ora.

Prefectul Cristian Roman a tinut sa aprecieze faptul ca Dana Boariu nu este membra a vreunui partid politic, reprezentantul Guvernului in teritoriu sustinand ca s-a recomandat chiar sa se mizeze doar pe competenta in desemnarea noului director.

"Ii multumesc in mod public domnului Grindei pentru ceea ce a facut, am colaborat foarte bine cu dumnealui si sper ca doamna Boariu, care are o experienta vasta in domeniu, sa continue tot ce s-a inceput la Agentia de Mediu. Apreciez si faptul ca doamna nu are nicio implicare politica si chiar asa ni s-a recomandat, sa gasim persoane competente, dar neimplicate politic", a declarat prefectul Cristian Roman.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi pe Sf. Mare Mc. Artemie; Sf. Cuv. Gherasim din Chefalonia

astăzi, 08:14

În timpul domniei împăratului Iulian Apostatul (361-363), care s-a lepădat de credinţă, s-a pornit prigoană împotriva creştinilor, apostatul prefăcând bisericile î...

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

Saturday, 19 October 2024

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...