Director adjunct DGASPC: “Cum a fost posibil ca un tânăr de 16 ani și jumătate să moară într-o piscină din centrul orașului?”

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului va declanșa o anchetă internă în cazul lui Valentin Mistreanu, tânărul de 17 ani care s-a înecat în timp ce era în piscina Hotelului Maria.

Directorul adjunct al DGASPC, Alexandru Colbu, a precizat că raportul ce va fi întocmit în urma anchetei va fi înaintat și reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean. Acesta nu își explică cum a fost posibil ca un tânăr să se înece, când în preajma sa erau atâtea persoane.

Copiii au început să țipe și să se agite că nu este. Au veni și l-au căutat în apă, dar nu l-au găsit, după care a intrat o fată și l-a găsit. Cum a fost posibil ca un tânăr de 16 ani și jumătate să moară într-o piscină din centrul orașului, într-un mod stupid, de neînțeles pentru mine. Copilul nu mergea frecvent la piscină, dar acum a rugat să fie lăsat să meargă și el la piscină cu prietenii", a declarat Alexandru Colbu.

Trupul neînsuflețit al lui Valentin va fi depus marți la locuința asistentului maternal, iar miercuri la Biserica Cuvioasa Parascheva.

Înmormântarea va avea loc joi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 în cursa pentru președinte! Ei sunt candidații care ne cer votul în primul tur!

astăzi, 12:52

Biroul Electoral Central a stabilit, joi, ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Tragerea la sorţi a fost efectuată în prezenţa memb...

Salonul Național de Arte Vizuale „Interferențe”, deschis la Noaptea Albă a Galeriilor!

astăzi, 12:28

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 12-31 octombrie 2024, în spațiul Galeriilor de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani, Salonul Național de Arte Vizuale &bdquo...

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...