Din ciclul: Prinde hotul si da-i drumul!

Din ciclul: Prinde hotul si da-i drumul!
Politia Comunitara Botosani ne informeaza ca Ghebirsin Gheorghe, autorul furturilor de arbusti de pe domeniul public, despre care va informam in urma cu cateva zile, actioneaza in continuare in Botosani!

Mai mult, se specifica in comunicatul Politiei Comunitare, hotul a fost condus la sediul Politiei Municipiului, iar dupa numai jumatate de ora a fost din nou surprins la furat!

Asta dupa ce si joi, fiind prins sustragand 3 arbusti tuia din Parcul Mihai Eminescu, a fost predat Politiei Municipiului Botosani.

Sambata seara, in jurul orei 23.00, patrula Politiei Comunitare a surprins pe numitul Ghebirsin Gheorghe, din comuna Dersca, jud. Botosani, care a furat 52 de arbusti ornamentali din Parcul Mihai Eminescu.

A fost solicitata patrula de interventie, care l-a sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 200 lei, conform H.C.L. 76/2002, art. 24, lit. c.

Barbatul a fost condus ulterior la sediul Politiei Municipiului Botosani pentru cercetari si predat pe baza de proces verbal la ora 23.50.

Arbustii furati au fost de asemenea predati agentilor de la Politia Municipiului.

La numai jumatate de ora de la predarea sa la sediul Politiei Municipiului Botosani, Ghebirsin Gheorghe a fost din nou surprins de patrula mixta, compusa dintr-un agent al Politiei Comunitare si unul al Politiei Municipiului Botosani, in timp ce sustragea arbusti ornamentali din acelasi loc. A fost din nou condus la sediul Politiei Municipiului, se arata in comunicatul Politiei Comunitare, remis redactiei.

Intr-un comunicat al IPJ Botosani se precizeaza, de asemenea, despre preluarea celui in cauza, fata de care se efectueaza cercetari sub aspectul infractiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiență: Alcolemie record la un care botoșănean și-a luat soția de la spital

astăzi, 21:30
192

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea ...

VERSURI DIN STRADĂ: La teiul lui Eminescu. De Emilia-Paula Zagavei

astăzi, 21:00
59

O zi călduroasă și astăzi, dar se apropie răcoarea serii, așa că vă invităm să parcurgeți o nouă poezie ajunsă pe adresa de mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***LA T...

(A) Comunicat presă: „Botoșani Shopping Center extinde parcarea centrului comercial la 620 de locuri de parcare”

astăzi, 18:52
465

Noi ne știm de 10 ani.Noi suntem Botoșani Shopping Center.Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botoșani împreună cu partenerii noștri.Credem în dezvolta...