Din aprilie, oprirea interzisă pe tronsoane, pe Calea Naţională

Din aprilie, oprirea interzisă pe tronsoane, pe Calea Naţională
Societatea Urban Serv va începe acţiunea de spălare şi salubrizare a uneia dintre cele mai importante artere din municipiu în primele zile din luna aprilie.

Pentru a putea fi făcute aceste activităţi pe tronsoane, în anumite intervale orare, va fi interzisă oprirea autovehiculelor, timp în care vor interveni utilajele societăţii de salubritate.

“Va fi un regulament pe tronsoane, pentru Calea Naţională, în care intrăm cu oprirea interzisă într-un anumit interval orar, probabil începând cu 2-3 aprilie, în care maşinile trebuie mutate pentru a putea intra cu salubrizarea efectuată mecanic pe toată lungimea străzii. Circulaţia nu va fi oprită, dar probabil traficul va fi îngreunat în acest interval în care intră utilajele. Avem în vedere şi pentru activitatea de deszăpezire, în acelaşi mod să acţionăm, pentru a putea lua zăpada de lângă bordură", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Deocamdată se va interveni doar pe Calea Naţională, dar este posibil ca aceasta activitate de salubrizare să fie extinsă şi pe alte artere din oraş.

 

Spune-ne opinia ta