DGASPC Botosani intra in reorganizare!

DGASPC Botosani intra in reorganizare!
DGASPC Botosani demareaza procedura de reorganizare, vizat fiind in primul rand unul dintre cele doua posturi de director adjunct! Potrivit declaratiilor directorului institutiei, postul va fi vacantat si scos la concurs in luna ianuarie, pana atunci urmand sa fie numita o persoana cu delegatie.

"Am decis, impreuna cu sindicatele si angajatii, demararea procedurii de reorganizare a institutiei. Mentionez ca am ajuns la un punct de vedere comun. In ceea ce priveste postul de director adjunct, s-a decis vacantarea si ulterior scoaterea la concurs a unui singur post de director adjunct. Pana la concurs, postul de director adjunct va fi ocupat cu delegatie de o persoana din interiorul DGASPC. Nici eu nu mi-am creionat inca un portret al celui care va fi numit prin delegatie", a precizat Liviu radasanu, director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Odata hotarata organigrama, directorul DGASPC se va adresa Consiliului Judetean pentru aprobare, urmand ca aceasta sa fie decisa fie in sedinta de CJ de pe 29 noiembrie, fie in cea din decembrie.

"Tot pentru postul de director adjunct va trebui sa cerem aviz de la ANFP, dar si de la Ministerul Muncii. Cel mai probabil concursul pentru ocuparea postului de director adjunct va fi in luna ianuarie 2011", a adaugat Radasanu.

In prezent, DGASPC Botosani are in organigrama doi directori adjuncti. Atat Cecilia Spataru, director pe probleme de copil, cat si Daniela Cosovanu, director pe probleme de adult, au obtinut postul pe baza de concurs.

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
124

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
67

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
70

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...