Dezvaluiri incredibile de la Bruxelles: Politico sustine ca angajatii Corinei Cretu si-au dat demisia - ii punea sa-i duca rufele la spalat

Dezvaluiri incredibile de la Bruxelles: Politico sustine ca angajatii Corinei Cretu si-au dat demisia - ii punea sa-i duca rufele la spalat
Jumatate din staff-ul comisarului european pentru Politici Regionale Corina Cretu a demisionat in timpul primului an de mandat, din cauza obiceiurilor sale total neprofesioniste.

Angajatii de la Bruxelles s-au aratat nemultumiti de faptul ca Cretu amesteca viata personala cu munca, se arata intr-un amplu articol publicat pe site-ul Politico.eu, preluat de Ziare.com, despre deprinderile comisarului european care reprezinta Romania.

Fosti si actuali angajati au descris "dezordinea" din echipa Corinei Cretu, din care au plecat, pe rand, seful de cabinet, adjunctul acestuia, seful de comunicare, dar si alti membri ai staff-ului.

Mai exact 9 din 18 persoane din biroul Corinei Cretu si-au dat demisia in doar 12 luni, pe fondul programului de munca prea lejer pe care il avea aceasta, dar si din cauza tendintei sale de a combina calatoriile oficiale cu excursii in scop recreativ.

Mai mult, Corina Cretu le cerea angajatilor din cabinetul sau sa ii rezolve diverse treburi personale, cum ar fi sa-i duca rufele la spalat, sa ii cumpere alimente si sa ii plimbe cu masina rudele.

Politico a stat de vorba cu 11 dintre actualii si fostii angajati din comisariatul Corinei Cretu, majoritatea dorind sa isi pastreze anonimatul.

Jurnalistii au obtinut o copie a programului comisarului european din ultimele 12 luni. S-a putut observa ca deseori nu avea intalniri lunea, joia si vinerea. Surse din randul angajatilor de la Bruxelles au dezvaluit ca, de obicei, Cretu nu lucra in zilele respective.

Comisarul european a explicat ca zilele fara intalniri programate sunt destinate cititului. "Nu merg la shopping, nu lucrez niciodata mai putin de 8-10 ore pe zi", argumenta Corina Cretu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
336

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...