DEZINTERES: Pietele volante din Botosani, desfiintate dupa numai 4 luni!

DEZINTERES: Pietele volante din Botosani, desfiintate dupa numai 4 luni!
La patru luni de la infiintare, primarul Catalin Flutur a dat si dispozitia de incetare a functionarii pietelor volante din Botosani, cetatenii nefiind interesati sa isi achizitioneze produsele din cartier! 

In luna iunie a acestui an, Consiliul Local aproba infiintarea a trei piete volante, care ar fi trebuit sa functioneze sambata si duminica in municipiul Botosani, si anume in zona fostei Piete Grivita, zona Stadion si zona ANL Bucovina.

Scopul acestor piete volante era ca botosanneii sa nu se mai deplaseze pana in Piata Centrala a municipiului pentru a-si achizitiona cele trebuincioase. Pretul pentru inchirierea unei mese in aceste piete a fost stabilit la 5 lei pe zi.

In urma unei monitorizari pe durata a sase weekenduri, a reiesit ca s-a folosit intr-o singura zi, timp de doua ore, o singura masa.

"Toti producatorii au interesul sa vanda in Piata Centrala, si doar intr-un anumit segment din piata. Au fost niste presiuni inainte de Pasti, si probabil mai sunt inainte de Craciun. Pentru ca asa se intampla de fiecare data inainte de sarbatori. In rest, sunt foarte multe mese libere si in Piata Centrala. Exista o bataie intre comercinati, sa-si ia mese in primul rand, pentru ca ei cred ca acolo ar avea mesele cele mai bune si atunci incepe scandalul. Din punctul nostru de vedere, pietele din cartiere ar trebui sa mearga mult mai bine, pentru ca omul are tot interesul sa cumpere din apropierea blocului decat sa se duca pana in Piata Centrala. Din pacate, s-a dovedit ca producatorul nu este interesat sa se duca sa vanda in pietele volante", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
65

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
262

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
92

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...