Dezbateri in comunele judetului, pe marginea proiectului "Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Botosani"

Dezbateri in comunele judetului, pe marginea proiectului "Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Botosani"
In mai multe comune din judetul Botosani au avut loc dezbateri publice cu scopul de a informa locuitorii despre stadiul actual al lucrarilor de constructie in cadrul proiectului "Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Botosani", proiect cofinantat din Fondul European de dezvoltare regional, care presupune si constructia depozitului de la Stauceni.

Comunele unde s-au desfasurat astfel de dezbateri, ce se vor incheia pe data de 16 noiembrie, sunt Rachiti, Hudesti, Radauti Prut, Manoleasa, Vorniceni, Vladeni, Curtesti, Albesti si Vorona.

In cadrul acestui proiect vor fi construite si doua statii de transfer la Saveni si Stefanesti, si amenajarea punctelor publice de colectare la statiile de transfer de la Dorohoi si Flamanzi.

In intreg judetul vor fi construite 1.318 platforme de colectare, fiind achizitionate si lazi de compostare, euro-containere, dar si 25 de vehicule de colectare si transport/transfer al deseurilor pentru intreg judetul.

Valoarea totala a proiectului este 143 de milioane de lei, fara TVA. 

Botosanenii  care doresc sa afle informatii despre proiectul "Sistem integrat de management al deseurilor in judetul Botosani" au la dispozitie o linie telefonica gratuita unde pot solicita informatii. 

Numarul TEL VERDE la care acestia pot apela este 0800.410.009, putand afla informatii despre stadiul implementarii proiectului, dar si despre investitiile ce se vor face in intreg judetul in cadrul acestui proiect.

Valoarea totala a proiectului este de 143 de milioane de lei, iar cea mai mare investitie ce va fi realizata in cadrul acestuia o reprezinta constructia noului deposit ecologic de deseuri de la Stauceni.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
2

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
88

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...