Deţinut ridicat de poliţişti din Penitenciarul Botoşani! Vezi ce a făcut

Deţinut ridicat de poliţişti din Penitenciarul Botoşani! Vezi ce a făcut
Un bărbat în vârstă de 41 de ani, încarcerat în Penitenciarul Botoşani, a fost ridicat, vineri, de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud.

La data de 9 octombrie a.c., lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au efectuat o percheziție domiciliară în Penitenciarul Iași, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În urma percheziției efectuate, un bărbat în vârstă de 30 de ani, încarcerat în Penitenciarul Iași, precum și un bărbat de 41 de ani, încarcerat în Penitenciarul Botoșani, au fost transferați în Centrul de Arest și Reținere Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. De asemenea, din Penitenciarul Iași a fost ridicat un telefon mobil.

Cei doi bărbați transferați sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin metoda Accidentul, fapte comise în participație cu alte trei persoane, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, la data de 3 octombrie a.c.

La data de 3 octombrie a.c., polițiștii din Bistrița Năsăud au identificat trei tineri în vârstă de 18 ani, 23 ani și 24 ani, din județul Botoșani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de înșelăciune prin metoda Accidentul. Asupra acestora au fost găsite sumele de bani și bijuteriile care au fost restituite persoanelor păgubite.

Cercetările continuă, pentru identificarea tuturor participanților la comiterea infracțiunii de înșelăciune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
1415

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
100

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...

Oțelul Galați - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:30

astăzi, 10:08
223

Oțelul Galați și FC Botoșani se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!Oțelul Gal...