Detaliile scandalului în care a fost implicat un italiat în Botoșani. „A trecut cu cuțitul pe lângă burtă”

După ce a fost prezentat în fața organelor judiciare, italianul a fost arestat pentru 30 de zile.

Detaliile scandalului în care a fost implicat un italiat în Botoșani. „A trecut cu cuțitul pe lângă burtă”

   Foto: Captură Observatornews.ro

Beat şi drogat, un italian a fost pericol public, duminică seară, în Botoşani. A înjunghiat doi bărbaţi, apoi s-a urcat la volan şi a fugit de poliţişti. Şirul infracţiunilor a continuat. A făcut şi accident înainte să fie prins de agenţi.

Italianul, căsătorit cu o româncă, era în vacanţă, dar a uitat de relaxare şi s-a dezlănţuit. Prima victimă a fost un prieten cu care băuse la barul din comună. I-a devenit duşman când i-a dat dreptate barmanului, care nu a mai vrut să îi vândă bere.

M-a lovit prin spate, am căzut jos, norocul meu că era băiatul cel mare acasă. L-a despărţit, l-a dat deoparte. M-am pornit să mă duc la baie, m-a luat a doua oară", a povestit victima, potrivit observatornews.ro.

Doi bărbaţi care încercau să îl potolească pe italian au fost înjunghiaţi de acesta.

M-am dus la el să vorbesc cu el. Nu am apucat să spun ceva că a trecut. Prima oară a trecut cu cuțitul pe lângă burtă. M-am ferit și după mi l-a băgat în picior", a povestit un bărbat.

Conştient că va fi căutat de poliţişti, italianul s-a urcat într-o maşină şi a fugit

După câţiva kilometri a intrat într-un cap de pod şi a fost aruncat din automobil pe câmp. Acolo a fost reţinut de agenţi.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.71 miligrame pe litru, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a ieșit pozitiv și la testarea cu aparatul pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism", a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Un bărbat de 59 de ani, grav rănit de italian, este internat la spital. Agresorul a fost dus în fața judecătorilor, care au decis arestarea pentru 30 de zile și schimbarea încadrării juridice. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...