Detalii cutremurătoare în cazul surorilor violate de tată! Mama fetelor știa totul, dar a tăcut!

Detalii cutremurătoare în cazul surorilor violate de tată! Mama fetelor știa totul, dar a tăcut!
Aproape un an de zile, două surori din satul Drislea, comuna Trușești, au fost sclavele sexuale ale celui căruia îi spuneau “tată". Bătute și amenințate, adolescentele de 16 și 18 ani s-au temut să vorbească chiar și între ele, dar la un moment dat nu au mai suportat și i-au spus mamei ceea ce trăiesc. În loc să le fie sprijin femeia a trecut cu vederea calvarul la care erau supuse periodic fetele.

Totul a început anul trecut, după ce fata cea mare, care nu este fiica biologică a bărbatului de 38 de ani, dar care a fost crescută de acesta încă de când avea câteva luni, și-a făcut un iubit. Dumitru A. a început să îi reproșeze acesteia că întreține relații sexuale cu prietenul pe care îl are, dar reproșurile nu erau sub forma unor mustrări părintești, ci mai degrabă un reproș că nu face și cu el același lucru.

Într-una din zilele din luna iunie 2015, bărbatul a rămas singur acasă cu fiica cea vitregă, care la acea dată era minoră, având 17 ani. La un moment dat, s-a năpustit asupra fetei și a târât-o într-una dintre camere. I-a cerut să se dezbrace amenințând-o cu bătaia, dar fata s-a împotrivit și de fiecare dată când a încercat să fugă din cameră a fost prinsă de mâini și trântită pe pat. După ce i-a smuls hainele de pe ea a violat-o, amenințând-o că va păți ceva rău dacă va spune cuiva ceea ce s-a întâmplat.

De atunci a început calvarul fetei, fără a ști că și sora ei, de 15 ani, fiica naturală a bărbatului, avea să fie supusă la același tratament. După același scenariu, într-o zi când a rămas singur cu fiica sa naturală acasă a luat-o la bătaie, i-a rupt hainele de pe ea și a obligat-o să întrețină relații sexuale.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a violat de mai multe ori fetele în perioada iunie 2015-aprilie 2016, de fiecare dată prin constrângeri morale și acte de violență.

La un moment dat, fiica vitregă a bărbatului a fugit la un unchi unde a locuit timp de trei luni. În septembrie, la insistențele mamei a revenit la domiciliu, dar nu a scăpat de dorințele bolnave ale celui care a crescut-o, fiind obligată să întrețină relații sexuale cu acesta cel puțin o dată pe săptămână.

Revoltător este faptul că în luna martie, anul acesta, mama fetelor a aflat chiar de la acestea ce îndură. În loc să meargă la Poliție să reclame, ea i-a cerut socoteală concubinului, care s-a răzbunat tot pe copile, lovindu-le pentru că l-au părât. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a recunoscut în cele din urmă în fața concubinei ce se petrece, dar totul a rămas în familie.

În urmă cu câteva zile, fata cea mare, acum în vârstă de 18 ani, i-a povestit unchiului ce îi face tatăl vitreg ei și surorii de aproape un an, fiind sfătuită de bărbat să meargă la Poliție, lucru pe care l-a și făcut.

În fața anchetatorilor, Dumitru A. a recunoscut că a întreținut raporturi sexuale cu ambele fete, dar a spus că de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru era în stare de ebrietate iar fetele ar fi fost de acord să se culce cu el. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de “viol" și “violență în familie". Dacă va fi găsit vinovat riscă 12 ani de pușcărie.

Cazul a ajuns și în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția copilului, iar fetele au stat deja de vorbă cu un psiholog.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
523

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
213

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...