Despăgubiri de zeci de mii de euro pentru un botoșănean nenorocit la locul de muncă!

Despăgubiri de zeci de mii de euro pentru un botoșănean nenorocit la locul de muncă!
Rămas infirm după un accident de muncă, un botoșănean în vârstă de 35 de ani ar urma să primească despăgubiri de peste 200.000 de euro. Decizia aparÈ›ine judecătorilor, dar poate fi atacată.

Accidentul în urma căruia viaÈ›a botoșăneanului s-a schimbat radical a avut loc la 1 august 2011. La acea vreme, Ioan G. era angajat la punctul de lucru al unei firme din comuna suceveană Șcheia.

Bărbatul, împreună cu un coleg, trebuia de aducă dintr-un depozit o placă din granit, de 400 de kilograme, cu ajutorul unui motostivuitor.

La un moment dat placa s-a deplasat È™i întrucât era pericolul să cadă, botoșăneanul s-a băgat sub ea È™i a susÈ›inut-o cu spatele.

La scurt timp, bărbatul a acuzat dureri foarte puternice, la spital fiind diagnosticat cu fractură de coloană lombară. Deși a fost operat, a rămas paralizat.

În urma anchetei desfășurate, patronii firmei au fost trimiÈ™i în judecată È™i condamnaÈ›i la închisoare cu suspendare. InstanÈ›a a decis ca botoșăneanul să primească despăgubiri de peste 200.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
28

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
290

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...