Deschiderea parcului de joacă, amânată de Primărie din cauza vremii! VEZI unde sunt invitaţi copiii duminică!

Deschiderea parcului de joacă, amânată de Primărie din cauza vremii! VEZI unde sunt invitaţi copiii duminică!
Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Primăria municipiului Botosani amână evenimentele anunțate a se desfășura în cel mai modern și mai nou parc de joacă din municipiu, din data de 1 Iunie, activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Activitățile prilejuite cu deschiderea parcului de joacă pentru copii, vor avea loc odată cu îmbunătățirea vremii, la o dată stabilită și anunțată ulterior.

Pe 1 Iunie, Primăria municipiului Botoşani își deschide porțile pentru copii.

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, invită copiii la sediul Primăriei municipiului Botoşani, din Strada Piața Revoluției nr.1, începând cu orele 14.30. Copiii vor vizita Instituția Primăriei, se vor întâlni cu personaje de poveste, vor avea loc demonstrații de face-painting și se vor bucura de alte surprize pregătite de municipalitate.

"Chiar dacă vremea este nefavorabilă și pe 1 Iunie nu vom putea inaugura alături de cei mici locul de joacă realizat de Primărie, le vom face o bucurie și vom sărbători împreună această frumoasă zi dedicată copiilor. Mâine vom deschide ușile Primăriei copiilor și părinților care îi însoțesc, ne vom bucura de sărbătoarea copiilor, iar cei mici vor avea parte de multe surprize, chiar de ziua lor", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

O altă surpriză a municipalității este destinată copiilor care își doresc o plimbare cu un tramvai special amenajat pentru ei, duminică, 1 Iunie, începând cu orele 15.30, din stația Luceafărul (capăt 101).

(Comunicat de presa)

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
339

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
485

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...