Deschiderea grădiniţei de la Cişmea, blocată de EON!

Deschiderea grădiniţei de la Cişmea, blocată de EON!
Municipalitatea nu a reuşit să deschidă grădiniţa din cartierul ANL Cişmea nici până la această dată, deşi lucrările de construcţie au fost finalizate.

Un aviz de la EON împiedică finalizarea amenajărilor în interiorul unităţii de învăţământ, Primăria aşteptând de o lună de zile parafarea documentului de către distribuitorul de electricitate.

"Documentaţia a fost trimisă la Bacău şi avem nevoie de un aviz de la EON. Neavând racordul şi încălzirea nu putem trece la pus parchetul şi să facem amenajarea. Mi-a promis domnul prefect că va discuta cu prefectul de la Bacău să vedem cum putem interveni, pentru că din 19 decembrie stăm şi aşteptăm. Nu pot să ţină 40 de copii să nu aibă grădiniţă", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Grădiniţa ar urma să fie deschisă din cel de-al doilea semestru al anului şcolar, şi va funcţiona în regim normal.

Din toamnă însă, grădiniţa va funcţiona cu program prelungit.

"Am discutat cu proiectantul să redimensionăm astfel încât din toamnă să fie program prelungit, inclusiv cu spaţii de depozitare, bucătărie, tot ce este nevoie. Am şi bugetat lucrul acesta", a precizat edilul-şef al municipiului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
20

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
270

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...