Deputatul Turcanu sta intr-un hotel ieftin pentru ca nu i-a fost acceptata rulota in curtea Parlamentului!

Deputatul Turcanu sta intr-un hotel ieftin pentru ca nu i-a fost acceptata rulota in curtea Parlamentului!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

TURCANU: "Eu am cerut sa mi se dea voie cu rulota in curtea Parlamentului, dar nu au acceptat si am renuntat pentru ca o sa creada ca vreau sa ma dau in spectacol!"

Deputatul liberal Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani, pare sa fi renunat la ideea de a se caza in fata Parlamentului intr-o rulota, pentru a face economie la bugetului statului, intrucat nu i-ar fi fost acceptata rulota in curtea Parlamentului, insa a spus vineri, intr-o conferinta de presa, ca tot face economie, stand in masina sau la un hotel mai ieftin.

"Stau in masina, intr-un hotel mai ieftin, stau unde pot. Am frati in Bucuresti, dar nu am deranjat pe nimeni, am fost la hotel, am platit… asta e viata. Asa gandesc ei ca, daca esti ales si esti trimis la Bucuresti, trebuie sa ai si conditii. Imi deconteaza 27 de milioane pentru cazare. Eu am cerut sa mi se dea voie cu rulota in curtea Parlamentului, dar nu au acceptat si am renuntat pentru ca o sa creada ca vreau sa ma dau in spectacol", a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Turcanu a recunoscut ca a fost mustruluit de cativa colegi parlamentari care i-ar fi reprosat ideile cu care vine in fata presei, referitoare la cazarea alesilor.

"Sincer sa fiu, am vrut si eu sa fiu ca colegii mei din Parlament, pentru ca mi-au zis ca ce-i cu ideea asta de a renunta la cazare, ca nu-i normal, ca noi suntem trimisi in Parlament sa nu dormim aiurea", a adaugat Turcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
343

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
491

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...