Deputatul Gireadă vrea o evaluare riguroasă a candidaților la parlamentare, la Botoșani. "Mulți nu și-au plătit cotizațiile"

Deputatul Gireadă vrea o evaluare riguroasă a candidaților la parlamentare, la Botoșani. "Mulți nu și-au plătit cotizațiile"
Deputatul Verginel Gireadă, care se numără printre cei 20 de liberali botoșăneni care doresc să candideze la alegerile parlamentare din iarna acestui an, vrea o evaluare riguroasă la nivelul partidului a activității celor care râvnesc la un mandat de deputat sau senator.

Gireadă, care este și vicepreședinte al organizației județene a PNL, susține că printre cei care și-au manifestat intenția de a candida sunt persoane care nu s-au implicat în activitatea partidului sau care au obținut rezultate slabe la alegerile locale.

"Apreciz că s-a înscris un număr mare de candidați pentru Parlament, dar punctul meu de vedere este că trebuie făcută o selecție riguroasă, asta înseamnă că PNL nu duce lipsă de cadre la Botoșani dar sunt mulți care nu și-au plătit cotizațiile, care nu s-au implicat în nicio campanie, sunt mulți care au candidat la primării, la Consiliul Județean și nu au câștigat. La primul CJEx vom crea o comisie formată din șapte sau nouă persoane care vor face o evaluare a tuturor celor care doresc să candideze pe listele pentru parlamentare, dar asta nu înseamnă că primul venit este primul servit. După această selecție este clar că va exista un vot democratic pentru locul ocupat pe liste, dar va fi evaluat fiecare după implicarea pe care a avut-o în partid", a declarat Verginel Gireadă.

Parlamentarul își dorește ca și activitatea organizației județene să fie mai intensă, mai ales că se apropie alegerile.

"Trebuie să își dea concursul și domnul președinte Cătălin Flutur pentru că este o perioadă în ultimul timp moartă a PNL și noi ne dorim să câștigăm alegerile, să batem PSD-ul la Botoșani", a conchis deputatul Verginel Gireadă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
283

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
333

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
785

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...