Depistat la volan cu un permis de conducere fals!

  În data de 4 mai, în jurul orelor 16.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la STPF Româneşti, care acţiona în cooperare cu un lucrător din cadrul Postului de Poliţie Santa Mare a oprit pentru control o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român Daniel L., de 25 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi.

  La solicitarea docmentelor pentru control, conducătorul auto a precizat că nu are actele asupra sa, menţionând că are permis de conducere emis de autorităţile din R. Moldova.

Pe timpul verificărilor efectuate, s-a prezentat Neculai M., cetăţean român, care i-a înmânat conducătorului auto cartea de identitate, certificatul de înmatriculare al autovehiculului şi un permis de conducere emis de autorităţile R. Moldova, eliberate pe numele lui Daniel L.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere în Romania sau Moldova, iar permisul de conducere moldovenesc prezentat pentru control nu figurează în bazele de date din R. Moldova.

Pe numele lui Daniel L. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi uz de fals.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul unei mănăstiri din Botoșani și-a aniversat ziua de naștere în mijlocul oamenilor nevoiași! (Foto)

astăzi, 08:03

Arhimandritul Calinic Chirvase, starețul Mănăstirii Coșula, și-a petrecut ziua de naștere în mijlocul nevoiașilor de la Casa Nicolae. ”La acest moment aniversar, ne aducem aminte...

4 octombrie pe Știri Botoșani. Revoltă la Vorona, proces cu ușile închise la Tribunal, o botoșăneancă impresionează la Vocea României!

astăzi, 07:45

4 octombrie 2008 Voronenii au blocat trecerea masinilor de mare tonaj Voronenii au iesit astazi in strada, dupa cum au promis! Locuitorii Voronei au blocat trecerea masinilor de trafic greu, sc...

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer!

astăzi, 07:25

Poliţistul vrea să-i pună fiola unui şofer. – Nu pot să suflu, am astm. – Atunci hai să-ţi luăm sânge. – Nu pot, sunt hemofilic. – Atunci hai să umbl...