Democrat-liberalii botoşăneni se pregătesc de alegeri la municipiu

Democrat-liberalii botoşăneni se pregătesc de alegeri la municipiu
Sâmbătă, 23 noiembrie, vor avea loc alegerile pentru Biroul Permanent Municipal (BPL) al PDL Botoşani, acţiune înscrisă în calendarul alegerilor interne din partid.

Daniel Humelnicu, preşedintele organizaţiei municipale a PDL Botoşani a precizat că se aşteaptă la un număr mare de candidaţi înscrişi.

“Îmi doresc să se înscrie un număr cât mai mare de candidaţi şi aştept să facă acest lucru colegii noştri care au muncit pentru partid, toţi cei care au merite şi care sunt cunoscuţi de comunitate. Vreau să construim o echipă puternică, o echipă care să demonteze demagogia USL", a spus Daniel Humelnicu.

Acţiunea de sâmbătă se înscrie în calendarul de alegeri interne din PDL.

Astfel, după alegerile pe secţiile de votare au avut loc noi scrutinuri la BPL şi Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al TDL dar şi alegerile interne pentru desemnarea candidatului PDL la funcţia de Preşedinte.

“Este pentru prima dată cînd un partid politic recurge la o astfel de măsură, cea mai democrată cale de a alege un candidat. PDL demonstrează, din nou, ca respectă principiile democraţiei", a completat Daniel Humlenicu.

Alegerile interne vor lua sfârşit pe data de 30 noiembrie, când vor fi aleşi membrii Biroului Permanent Judeţean şi preşedintele filialei judeţene.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
472

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
597

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...