Demn de filmele de comedie: Botoșănean prins drogat după ce s-a prezentat singur la Poliție

Un tânăr de 22 de ani, din Botoșani, a fost depistat sub influența substanțelor psihoactive după ce s-a prezentat singur la Poliție pentru a declara o avarie.

Marți, 3 octombrie 2023, la sediul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier s-a prezentat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Botoșani, pentru a declara faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu avarii și nu reușește să se înțeleagă pe cale amiabilă cu cel care ar fi provocat accidentul respectiv.

Având în vedere aceste aspecte, persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest, precum și cu cel pentru depistarea substanțelor psihoactive.

În cazul tânărului de 22 de ani rezultatul a fost pozitiv, indicând posibila prezență a trei substanțe psihoactive în organism. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...