Ce a pățit o femeie care, din milă, a primit în casă o tânără ce părea neajutorată

A crezut că face un bine, însă pățania prin care a trecut o va determina să fie mult mai prudentă cu persoanele care îi cer ajutorul.

În cursul zilei de marți, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unei tinere din municipiul Dorohoi, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat, a reieșit faptul că aceasta, la data de 28 septembrie a.c., profitând de faptul că victima, o femeie de 58 de ani, din municipiul Dorohoi, a invitat-o în locuință, unde i-a oferit alimente și bani, la ieșirea din imobil, i-ar fi sustras acesteia, prin smulgere, un lănțișor pe care îl purta în jurul gâtului.

La data de 3 octombrie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Tânăra a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...