Ce a pățit o femeie care, din milă, a primit în casă o tânără ce părea neajutorată

A crezut că face un bine, însă pățania prin care a trecut o va determina să fie mult mai prudentă cu persoanele care îi cer ajutorul.

Ce a pățit o femeie care, din milă, a primit în casă o tânără ce părea neajutorată

În cursul zilei de marți, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unei tinere din municipiul Dorohoi, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat, a reieșit faptul că aceasta, la data de 28 septembrie a.c., profitând de faptul că victima, o femeie de 58 de ani, din municipiul Dorohoi, a invitat-o în locuință, unde i-a oferit alimente și bani, la ieșirea din imobil, i-ar fi sustras acesteia, prin smulgere, un lănțișor pe care îl purta în jurul gâtului.

La data de 3 octombrie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Tânăra a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interviu cu un botoșănean, make-up artistul vedetelor din capitală. „Sunteți frumoase, fetelor!” (foto)

Luni, 4 Decembrie 2023
1341

Alexandru Tanasă sau Alex, așa cum îi spun apropiații, este din comuna Drăgușeni, județul Botoșani și se poate lăuda cu un palmares impresionant la vârsta lui. Și-a dorit să fie...

Ample acțiuni cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, s-a lăsat cu amenzi și permise reținute

Luni, 4 Decembrie 2023
304

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 7 acțiuni punctuale în Darabani, Săveni, Botoșani, Flămânzi, Bucecea și Dorohoi, în cadrul acțiunii BLOCADA,...

(Și) personalul TESA de la „Mavromati” continuă protestele (foto, video)

Luni, 4 Decembrie 2023
106

Continuă protestele și la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. Personalul TESA a ieșit, pentru a 11-a zi, în fața unității sanitare în semn de prote...