Demisii pe banda rulanta din Guvern: Al patrulea ministru confirma ca pleaca din Guvernul Ponta. Reacţia premierului!

Demisii pe banda rulanta din Guvern: Al patrulea ministru confirma ca pleaca din Guvernul Ponta. Reacţia premierului!
Dupa ministrul Energiei, Razvan Nicolescu, ministrul pentru IMM-uri, Florin Jianu, si ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristean, un al patrulea ministru confirma ca a vorbit cu Victor Ponta si nu va mai face parte din Cabinetul Ponta 4.

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a confirmat ca nu se va mai afla in viitoarea structura guvernamentala.

"Am avut o discutie cu premierul, am convenit de comun acord, ca urmare a acestor negocieri. Premierul nu avea nimic sa-mi reproseze, dimpotriva. Sunt extrem de mandru ca am facut parte din acest guvern", a declarat Bogdan Stanoevici, la Antena 3.

Acestuia i se ceruse demisia dupa dezastrul de la alegerile prezidentiale, cand romanii din diaspora au stat ore intregi la coada pentru a ajunge la urne, iar multi din acestia nu au reusit sa voteze.

Tot sambata, si-au anuntat retragerea din Guvern, pe Facebook, si Razvan Nicolescu, ministrul pentru Energie, Florin Jianu, ministru pentru IMM-uri si Aurelia Cristea, ministrul pentu Dialog Social.

Reactia premierului Victor Ponta a venit pe seara, pe aceeasi retea de socializare.

"Azi a fost o zi dificila, dar si extrem de trista pentru mine ca leader si ca om - am vorbit cu toti acei colegi (si prieteni in egala masura) ministri care nu se vor mai regasi in noua formula restructurata a Guvernului! Le sunt tuturor recunoscator ca au facut parte din echipa guvernamentala intr-un an atat de complicat - le apreciez calitatile, munca si devotamentul si sper sa accepte ca este doar vorba despre o regandire politica si de actiune administrativa (normala pentru orice Executiv dintr-o tara democratica)!", a notat pe Facebook Victor Ponta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
105

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
170

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
2092

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...