DEMISIE surprinzatoare! Un consilier local din Botosani a renuntat la functie!

DEMISIE surprinzatoare! Un consilier local din Botosani a renuntat la functie!
Un consilier local din municipiul Botosani a decis sa-si dea demisia si sa renunte la mandatul sau si asta dupa ce, spune el, nu a mai suportat presiunile care erau asupra sa.

In plus, acesta vrea sa fie avocat, inscriindu-se la concursul pentru accederea in avocatura, si asta a contribuit decisiv la luarea deciziei.

Este vorba despre consilierul local Marius Cristescu, care se afla in plin proces cu PP-DD Botosani, dupa ce fost exclus din partid. Cristescu si-a depus demisia din Consiliul Local, vineri dupa-amiaza, pentru ca presiunile erau prea mari si asta pentru ca, spune el, daca vota cu PSD era cu "Ciuma Rosie", iar daca vota cu PDL-PNL era cu "Alianta Raului".



Locul lui Cristescu in Consiliul Local va fi luat de Mihai Bruma.

Majoritatea "noii puteri" din Consiliul Local incepe astfel sa se clatine, pentru ca Marius Cristescu era alaturi de PNL-PDL, raportul fiind de 14 contra 9. Intrarea lui Bruma in CL Botosani face ca raportul sa fie 13 contra 10.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
291

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...