Demisie din Primărie după schimbarea puterii!

Demisie din Primărie după schimbarea puterii!
La mai bine de două luni de la alegerile locale, implicit revenirea lui Cătălin Flutur în fotoliul de primar, un director din cadrul Primăriei pleacă din funcţie.

După patru ani în care a condus Direcţia de Dezvoltare Locală, Cornel Herghelegiu urmează să-şi înainteze solicitarea de încetare a contractului prin acordul părţilor, după ce a avut o întâlnire cu Cătălin Flutur. Potrivit directorului, în familia sa urmează să se nască încă un copil, astfel că pentru o perioadă va fi angrenat în creşterea celor doi fii. "După, probabil că mă voi îndrepta spre mediul privat. Sunt mândru de activitatea generală, nu am neapărat un proiect preferat. Sunt mulţumit de investiţiile care s-au făcut în unităţile de învăţământ şi le mulţumesc tuturor colegilor care au fost alături de mine şi pentru profesionalism", a declarat Cornel Herghelegiu.

Acesta şi-a început activitatea în cadrul Primăriei în octombrie 2012.

În urmă cu o lună, primarul Cătălin Flutur îi reproşa în mod public lui Cornel Herghelegiu faptul că direcţia pe care a condus-o a ratat absolut toate obiectivele și a încurcat foarte mult. "Direcția de Dezvoltare, din păcate, a suferit o degradare în această perioadă. Am avut nevoie de un om cu experiență, cap limpede, dar experiența și expertiza contează foarte mult. Nu știu dacă luând un tânăr, chiar absolvent de facultate de construcții sau de arhitectură, la cabinet pentru a prelua mare parte din problemele de acolo rezolvam ceva, cu atât mai puțin dacă luam un coleg de partid", spunea atunci Cătălin Flutur.

Citiţi şi: Primarul Flutur vrea să facă ordine la una dintre Direcțiile din subordine: "A suferit o degradare și a încurcat foarte mult" 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
133

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
26

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
534

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...