Primarul Flutur vrea să facă ordine la una dintre Direcțiile din subordine: "A suferit o degradare și a încurcat foarte mult"

Primarul Flutur vrea să facă ordine la una dintre Direcțiile din subordine: "A suferit o degradare și a încurcat foarte mult"
Una dintre cele mai importante Direcții din cadrul Primăriei municipiului Botoșani, care ar fi trebuit să se ocupe de proiectele pentru dezvoltare urbei, "a încurcat foarte mult" activitatea instituției.

Aprecierea a fost făcută de primarul Cătălin Flutur, care spune că Direcția de Dezvoltare Locală, care a fost condusă de Cornel Herghelegiu, un apropiat al fostului primar Ovidiu Portariuc, a fost lipsită de o coordonare eficientă în ultimii patru ani.

Flutur spune că, în momentul în care a decis să îl ia la cabinetul său drept consilier pe fostul viceprimar Romulus Eram, s-a gândit la o persoană cu experiență care știe ce înseamnă administrație și este de părere că astfel de posturi nu trebuie ocupate de clientela de partid.

"Nu știu de ce profilul unui consilier, la cabinetul unui demnitar, trebuie să aibă numaidecât o culoare politică pentru că toți spunem când se termină campania electorală că de acum dezbrăcăm haina politică și ne apucăm de treabă, facem administrație. Direcția Dezvoltare din Primăria Botoșani a ratat din punctul meu de vedere absolut toate obiectivele și a încurcat foarte mult. Direcția de Dezvoltare, din păcate, a suferit o degradare în această perioadă. Am avut nevoie de un om cu experiență, cap limpede, dar experiența și expertiza contează foarte mult. Nu știu dacă luând un tânăr, chiar absolvent de facultate de construcții sau de arhitectură, la cabinet pentru a prelua mare parte din problemele de acolo rezolvam ceva, cu atât mai puțin dacă luam un coleg de partid. Nu avem în plan și nici poate nu putem legal să schimbăm acolo nu știu ce funcționari sau directori, dar dacă vezi că nu pot trebuie să vii să îi ajuți. Și aici nu vorbesc numai de Direcția de Dezvoltare, vorbesc de tot ceea ce înseamnă parte de urbanism, sunt multe lucruri de rezolvat și am analizat foarte bine cu cine lucrez ca să vorbim aceeași limbă, iar domnul Eram se încadrează exact în ceea ce căutam", a spus primarul Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
177

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
36

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
57

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...