Defilare cu fanfară militară, torțe și Hora Unirii, de Ziua Națională a României! GALERIE FOTO, VIDEO

Sute de botoșăneni au asistat, luni după-amiază, la spectacolul oferit de Rapsozii Botoșanilor în fața Palatului Administrativ, soliștii interpretând cântece patriotice, iar formația Balada încântându-i pe cei prezenți cu dansuri populare.

Cel mai așteptat moment a fost defilarea cu torțe, în jurul orei 17.00, în faţa Palatului Administrativ, în aplauzele botoşănenilor, făcându-și apariţia angajaţii Ministerului Afacerilor Interne şi ai Armatei.

Cu torţe aprinse în mâini și acompaniaţi de fanfara militară aceștia au defilat pe Cuza Vodă- Marchian- Bulevardul Mihai Eminescu- Pietonalul Unirii şi apoi din nou pe Cuza Vodă către Centrul Militar.

Pe tot traseul, militarilor li s-au alături zeci de botoșăneni, în timp ce alții s-au oprit să imortalizeze momentul de pe trotuare sau de la balcoane.



Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a fost prezent la spectacolul oferit de Rapsozii Botoșanilor, alăturându-se botoșănenilor la retragerea cu torțe. 

După parada de pe străzile oraşului, cu toţii s-au oprit în faţa Palatului Administrativ unde au dansat Hora Unirii.

















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

astăzi, 20:35

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...