Deficit mare de personal la CPU de la Pediatrie!

Deficit mare de personal la CPU de la Pediatrie!
Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Secţia de Pediatrie se confruntă cu un deficit major de personal.

La ora actuală, sunt doar doi medici dintre care unul rezident, potrivit organigramei trebuind să fie şase medici în total, iar la asistenţi medicali din 20 normaţi, doar 12 sunt angajaţi.

La Registratură sunt normate cinci posturi, dar este ocupat doar unul, la CPU de la Pediatrie fiind necesare şi cinci infirmiere şi patru îngrijitori.

“Mai sunt trei medici rezidenţi, dar care nu au acordul. Ar fi o diferenţă de cinci medici, iar ca total personal ar fi nevoie de 36 de angajaţi", a precizat medicul Petre Rădăuceanu, şeful UPU-SMURD.

Rerezentanţii Spitalului Judeţean au făcut demersuri la Ministerul Sănătăţii pentru a putea organiza concursuri în vederea ocupării posturilor pe care se înregistrează deficit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
31

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...