Declaraţie şocantă a bărbatului care l-a scuipat pe Băsescu: "Mai bine...!"

ConstănÅ£eanul care l-a scuipat în faţă pe preÅŸedintele Traian Băsescu, la festivitatea de sâmbătă din Portul ConstanÅ£a, este copleÅŸit de consecinÅ£ele gestului său. Adrian Zglobiu este decis să se sinucidă decât să ajungă să fie încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, scrie Adevărul.ro.

ReÅ£inut timp de 24 ore, apoi eliberat la miezul nopÅ£ii, Adrian Zglobiu a fost chemat luni dimineaţă la Parchet. Adrian Zglobiu a ieÅŸit de la audieri în jurul prânzului. Îmbrăcat în negru, bărbatul cu alură de adolescent este într-o stare vizibilă de ÅŸoc. Tremură, are ochii în lacrimi ÅŸi este speriat de moarte.

"Mi-au spus că mă trimit la Poarta Albă. Când m-au trântit acolo jos, în port, unul din gardă m-a ameninÅ£at: «Te băgăm la Poarta Albă, să te înveÅ£i minte»".

Ideea de a face puÅŸcărie îl îngrozeÅŸte pe Adrian. Dintr-un motiv care Å£ine de opÅ£iunea personală, bărbatul este cast. "Eu sunt virgin, merg la orice control, la orice medic. Nu am comis păcatul ăsta. Decât să ajung la Poarta Albă, printre homosexuali, mai bine mă arunc în mare", spune el.

Nu îÅŸi explică nici acum cum a ajuns în această situaÅ£ie. El a vrut doar să viziteze corăbiile de la regată. "Am mers singur, pe jos. Voiam să urc la nave, era coadă pe scară. Când a trecut Băsescu, nu ÅŸtiu cum, am fost împins în faţă. M-am trezit în primul rând. Când l-am văzut... ", se opreÅŸte el din relatare.

CiteÅŸte mai mult pe adevărul.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...