Decizie a magistraţilor în cazul bărbatului din Durneşti care şi-a ucis soţia!

Decizie a magistraţilor în cazul bărbatului din Durneşti care şi-a ucis soţia!
A trecut aproape o lună de când bărbatul din Durneşti, care într-un moment de furie şi-a ucis soţia după ce a tocat-o în bătaie, se află în arest preventiv. Pentru că cele 30 de zile de arest expirau în timpl zilelor libere de după Anul Nou, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au decis să solicite acum prelungirea măsurii restrictive.

Ca atare, o instanţă a Tribunalului Botoşani a decis ieri că Gigel Rotărescu, de 36 de ani, din Durneşti, va rămâne încă 30 de zile în arest preventiv, adică până pe 31 ianuarie inclusiv, el fiind în continuare cercetat pentru omor. Pe 2 decembrie, Gigel Rotărescu a ajuns acasă şi şi-a găsit soţia în stare avansată de ebrietate şi casa întoarsă cu fundul în sus. Enervat şi profitând că cei doi copii ai familiei nu erau acasă, bărbatul şi-a luat soţia la bătaie, "tocând-o" efectiv. Câteva ore a mai supravieţuit femeie bătăii administrate de soţ şi şi-a dat ultima suflare.

Când şi-a dat seama că femeia nu mai suflă, bărbatul şi-a alarmat vecinii care au chemat poliţia. Gigel Rotărescu nu a fost capabil să-şi dea seama că bătaia administrată i-a fost fatală femeii, susţinând că el i-a tras doar câteva palme. Concluziile medico- legale au arătat să femeia nu mai avea un organ la locul lui sa neatins, ficatul, rinichii, intestinele fiind spulberate de intensitatea loviturilor.

După ce Gigel Rotărescu a fost arestat preventiv, copiii lui au fost luaţi în grijă de bunica maternă, cea care de altfel i-a crescut pe cei doi- un băiat şi o fată.

 

Spune-ne opinia ta