DECIZIA INSTANŢEI: Gigi Becali NU va avea regim deschis în penitenciar

Judecatorii au respins marti cererea lui Gigi Becali de inlocuire a regimului semideschis cu cel deschis, astfel că Becali nu va putea ieşi din închisoare 8 ore pe zi. Următoarea cerere va putea fi făcută de Becali peste opt luni.
 
Cererile lui Gigi Becali şi Dumitru Cioflină de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis, astfel încât să poată fi lăsaţi să iasă din penitenciar între anumite ore, au fost respinse, marţi, de Judecătoria Sectorului 5, hotărârea instanţei fiind definitivă.
 
Gigi Becali a cerut, marţi, în faţa instanţei de la Judecătoria Sectorului 5, să fie încadrat la regimul deschis, adică să poată ieşi opt ore pe zi de la închisoare pentru a munci. Finanţatorul stelist şi-a susţin cauza în faţa judecătorilor, iar instanţa a rămas în pronunţare.

"A fost o greseala sa plec de la Parlamentul European. Nu mai eram azi aici. Eu vreau sa-mi fac pedeapsa in conditiile legii. De ce sa nu pot merge la munca? Cea mai mare durere a mea este cand vin la instanta. Cand intru in duba, ma uit pe geam si vad oamenii liberi. Eu, in duba. Cand eu as fi in regim deschis, ies din penitenciar, ma duc la munca, ma intorc la ora 7", a declarat Gigi Becali in fata instantei.

"Stapanul scoate calul din noroi. Zi si noapte citesc Codul Penal. Cand am intrat in sala, s-a umplut sala. Persoana de integrare sociala mi-a spus ca a avut o caldura la inima cand a dat mana cu mine. Cinci persoane trebuia sa decida regimul. Am zis sa vad cine voteaza cu mine. Apoi m-am dus la medicul sef si ala mi-a zis ca sunt de regim deschis. Sefa psihologilor de acolo a inceput sa planga. Mai aveam nevoie de un vot. S-a supus la vot. Si cand ma gandeam ca mizam pe trei voturi, toti au votat regim semideschis, impotriva mea", a mai adaugat Gigi Becali.

Boss-ul stelist a incercat sa emotioneze: "Cand am vazut ca nu au oameni case, am mers si am facut case. Nu mai spun, zeci de proteze pentru oameni care veneau la palat. Nu ma laud cu astea, dar vreau sa va conving pe dumneavoastra. Dumnezeu mi-a dat mie sa le fac. Eu ce iau primesc de la Dumnezeu, ca dar. La fel si pedeapsa. Nu am primit-o de la Inalta Curte. Acest regim il vreau mai mult pentru familia mea, nu pentru mine. Am o varsta, fetele mari. Eu nu am ajuns sa stau dupa gratii si sa vina fetele la mine sau nevasta mea. Eu decat sa-mi vad familia suparata, mai bine mor. O singura data am vorbit cu fata mea. Plangea. Decat sa-mi vad fata plangand, mai bine nu vorbesc cu ea. O viata sa stau dupa gratii si ele nu o sa vina la mine sa ma vada!".

realitatea.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
34

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...