Decembrie vine cu zapada!

Desi iarna bate la usa, din punct de vedere calendaristic, vremea calda de sfarsit de noiembrie nu prea te duce cu gandul la zapada. Totusi, meteorologii prognozeaza zapada la inceputul lui decembrie, mai precis din data de 4.

Potrivit acestora, zapada va fi din belsug in prima luna a anotimpului rece, chiar si in sudul tarii relateaza Ieseanul.

Povestea fulgilor de nea din aceasta iarna incepe din 4 decembrie, spun meteorologii, care mentioneaza ca ii vom avea din belsug in prima luna a anotimpului rece, chiar si in sudul tarii.

In prima parte a lui decembrie, temperaturile vor scadea mult, pe alocuri si pana la -15 grade. Astfel, specialistii spera ca stratul de zapada se va mentine pana la Craciun, mai ales ca intre timp ar putea sa mai ninga. Zapada din abundenta este asteptata la munte.

Cel mai frig va fi in ianuarie, cand in unele zone s-ar putea inregistra si -20 de grade, iar nametii vor crea probleme in nordul si centrul Romaniei.

Spre sfarsitul lunii februarie scapam de iarna, iar primavara isi va reintra repede in drepturi, cred meteorologii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...