Debranşări în forţă ale datornicilor la apă! FOTO

Debranşări în forţă ale datornicilor la apă! FOTO
Reprezentanţii societăţii Nova Apaserv au demarat, miercuri, o amplă acţiune de debranşare de la reţeaua de alimentare a botoşănenilor care locuiesc la case şi care au datorii mari, fiind unii care nu şi-au mai plătit facturile la apă chiar şi de mai bine de un an de zile.

O primă debranşare a fost făcută pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani, unde proprietarii unei case nu au mai plătit factura de la mijlcul anului trecut, acumulând datorii de 1.850 de lei.

După debranşarea de la reţea, angajaţii Nova Apaserv au pus sigiliu şi vor reveni peste câteva zile pentru a verifica dacă acesta nu a fost rupt.

O altă debranşare se va face pe strada Nicolae Iorga, dar au găsit lacătul pe poartă.

În astfel de cazuri, cei de la Nova Apaserv vor face debranşarea din stradă, cu ajutorul utilajelor.

“Este vorba de debranşări individuale, la clienţii rău-platnici cu datorii în jur de 2.000 de lei şi chiar mai mult şi peste 10-15 facturi restante. Vom debranşa zilnic câte 5-6 case", a declarat Liviu Rădăşanu, şefului corpului de control de la  Nova Apaserv.

Pe de altă parte cei lăsaţi fără apă spun că nu au posibilităţi financiare să achite datoriile.

“Mă lasă fără apă cu bărbatul bolnav şi doi copii. Eu am o pensie de 230 de lei, nu am cu ce să plătesc. Până anul trecut în august am fost cu plata la zi. Am avut am dat, dar acum nu am. De unde să le dau atâţia bani? Dintr-o pensie de 230 de lei şi alocaţia la copii de 84 de lei. Ei vor jumătate din bani, dar de unde să le dau?, a spus proprietara casei de pe strada Petru Rareş. 

 













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
40

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
107

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
74

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...