De unde trimiti SMS-uri gratis pe Internet

De unde trimiti SMS-uri gratis pe Internet
Daca ai ramas fara credit la telefon si trebuie sa contactezi pe cineva urgent sau pur si simplu vrei sa mai faci economie, exista mai multe site-uri de unde poti trimite SMS-uri fara sa te coste absolut nimic.

Moove.ro
 
Poti trimite 10 mesaje pe zi, oricand, catre orice retea mobila din Romania. In plus, iti poti salva numerele de telefon in agenda, iar replay-urile ajung direct pe mobilul tau. Trebuie doar sa te inregistrezi. Ti se cer: nume, e-mail si numar de telefon. Dureaza un minut si chiar functioneaza. Nu te astepta insa ca mesajul sa fie trimis imediat. Dureaza ceva timp.

free–sms.com
 
De aici poti trimite doar 10 SMS-uri gratuite, dupa care daca mai aduci si alti prieteni sa se inscrie primesti credit si poti trimite in continuare. Avantajul este ca poti trimite sms in mai multe tari.
 
Dureaza mai mult timp pana ce primesti pe telefonul tau codul de confirmare in urma inregistrarii, ceea ce ne face sa credem ca si mesajele vor ajunge cu ceva intarziere la destinatar.

vistasms.com
 
La fel ca si in cazul celorlalte site-uri, trebuie sa te inregistrezi prin completarea catorva date. Apoi, poti trimite doar un mesaj gratis oriunde in lume. Daca  vrei mai multe trebuie sa platesti. Insa in caz de urgenta chiar si un singur SMS te poate salva din probleme.
 
Emobil.ro
 
Site-ul propune pentru membrii sai un serviciu prin care pot trimite direct SMS-uri catre orice mobil din orice retea. Acest serviciu este disponibil doar pentru membrii inregistrati. Ti se cer deja obisnuitele date personale - nume, e-mail, oras, numar de telefon, plus marca si modelul mobilului tau.
 
Seria de exemple poate continua insa modul de folosire nu difera substantial de cele prezentate mai sus.
 
Ca riscuri, nu poate garanta nimeni ca odata inregistrat, numarul tau de telefon nu va fi folosit si in alte scopuri, chiar daca pe site-uri esti anuntat ca datele tale sunt in siguranta.
 
O alta problema ar fi ca nu intotdeauna mesajele ajung la destinatie sau ajung cu intarziere si nu prea te mai ajuta.


sursa: incont.ro
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
48

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
46

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...

(P) Vrei să găteşti mâncare gustoasă? Iată 7 trucuri pe care trebuie să le încerci

astăzi, 15:30
42

Mâncarea gustoasă şi aromată nu se găseşte doar la restaurante sau la fast-food, ci poate deveni parte din alimentaţia ta zilnică. Poţi să găteşti gustos acasă, indiferent de câ...