De supărare şi-a incendiat casa!

De supărare şi-a incendiat casa!
Un bărbat din satul Cordun, oraşul Flămânzi, şi-a transformat o parte din avere în scrum după ce şi-a incendiat bunurile din dormitorul casei, duminică seară.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea incendiului la ora 22.30. Spre locuinţa lui Dumitru H. s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din dormitor, existând pericolul ca focul să se extindă şi la celelalte încăperi ale locuinţei. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 60.000 lei.

Flăcările au distrus o canapea, o masă, un aparat radio, articole de îmbrăcăminte şi un geam, valoarea pagubelor fiind estimată la 2.500 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
60

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
117

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
1195

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...