DE SEZON: Conopida la borcan cu boabe de mustar

Ingrediente:

3 kg conopida
1,5 kg zahar
1,5 l otet alb
1 cana apa
3 linguri sare neiodata
1 varza
5 gogosari
1 lingura boabe de mustar

Mod de preparare:

Se spala conopida, se rupe buchetele se pune in borcan. Se dizolva zaharul in otet cu apa si apoi se umple borcanul. A doua zi se mai completeaza cu conopida sau cu gogosari.

sursa: sfatulparintilor

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ședință de urgență la sediul MAI, cetățenii din 23 de localități din Galați evacuați preventiv!

astăzi, 16:21

Duminică după-amiază, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o sedință de lucru la care a participat viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Predoiu, șe...

Jandarmii botoșăneni în sărbătoare: Câinele Dop urmează să împlinească patru ani! (foto)

astăzi, 14:25

În mai puțin de două luni de zile, câinele de serviciu Dop va împlini vârsta de patru ani. Duminică dimineață a participat împreună cu conductorul său, plutonie...

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...