DE SEZON: Conopida la borcan cu boabe de mustar

Ingrediente:

3 kg conopida
1,5 kg zahar
1,5 l otet alb
1 cana apa
3 linguri sare neiodata
1 varza
5 gogosari
1 lingura boabe de mustar

Mod de preparare:

Se spala conopida, se rupe buchetele se pune in borcan. Se dizolva zaharul in otet cu apa si apoi se umple borcanul. A doua zi se mai completeaza cu conopida sau cu gogosari.

sursa: sfatulparintilor

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jaf la Muzeul Louvre din Paris. Hoții au reușit să fugă cu bijuterii de mare valoare. Cel mai vizitat obiectiv turistic din lume a fost închis!

astăzi, 15:15

Mai multe bijuterii au fost sustrase duminică dimineață din Muzeul Louvre din Paris, în cadrul unui 'jaf' comis de răufăcători care au reușit să fugă, au anunțat Mini...

Angelo Segall: Admiterea la liceu în Botoșaniul anilor ’50: între exigență, emoție și ideologie

astăzi, 13:54

Pe fondul dezbaterilor tot mai aprinse despre starea sistemului de educație din România, profesorul Angelo Segall, botoșănean stabilit în Canada, aduce în atenție o mărturie rar...

Acțiune de amploare a polițiștilor botoșăneni: Peste 700 de persoane legitimate!

astăzi, 13:43

În noaptea de 18 spre 19 octombrie 2025, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști rutieri, de investigații criminale, luptători ai Serviciului pen...