DE SEZON: Conopida la borcan cu boabe de mustar
Stiri Botosani Wednesday, 23 October 2013 Actualitate3 kg conopida
1,5 kg zahar
1,5 l otet alb
1 cana apa
3 linguri sare neiodata
1 varza
5 gogosari
1 lingura boabe de mustar
Mod de preparare:
Se spala conopida, se rupe buchetele se pune in borcan. Se dizolva zaharul in otet cu apa si apoi se umple borcanul. A doua zi se mai completeaza cu conopida sau cu gogosari.
sursa: sfatulparintilor
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Jaf la Muzeul Louvre din Paris. Hoții au reușit să fugă cu bijuterii de mare valoare. Cel mai vizitat obiectiv turistic din lume a fost închis!
Mai multe bijuterii au fost sustrase duminică dimineață din Muzeul Louvre din Paris, în cadrul unui 'jaf' comis de răufăcători care au reușit să fugă, au anunțat Mini...
Angelo Segall: Admiterea la liceu în Botoșaniul anilor ’50: între exigență, emoție și ideologie
Pe fondul dezbaterilor tot mai aprinse despre starea sistemului de educație din România, profesorul Angelo Segall, botoșănean stabilit în Canada, aduce în atenție o mărturie rar...
Acțiune de amploare a polițiștilor botoșăneni: Peste 700 de persoane legitimate!
În noaptea de 18 spre 19 octombrie 2025, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști rutieri, de investigații criminale, luptători ai Serviciului pen...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.09 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici