DE SEZON: Conopida la borcan cu boabe de mustar

Ingrediente:

3 kg conopida
1,5 kg zahar
1,5 l otet alb
1 cana apa
3 linguri sare neiodata
1 varza
5 gogosari
1 lingura boabe de mustar

Mod de preparare:

Se spala conopida, se rupe buchetele se pune in borcan. Se dizolva zaharul in otet cu apa si apoi se umple borcanul. A doua zi se mai completeaza cu conopida sau cu gogosari.

sursa: sfatulparintilor

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Internațional „Mugurelul” de la Dorohoi a ajuns la a XIX-a ediție, vezi programul din acest an!

astăzi, 13:24

Piațeta Grigore Ghica, din nou gazda Festivalului-Concurs Internațional de muzică populară „Mugurelul’’. Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, festivalul este un omagiu adus regretatu...

După moartea unui adolescent: Un primar anunță rezilierea contractului cu firma Bolt!

astăzi, 12:38

Contractul pentru închirierea trotinetelor electrice va fi reziliat, a declarat Adrian Niță, primarul orașului Piatra Neamț. Astfel, Primăria Piatra Neamț a decis să rezilieze contract...

Consilier al președintelui Nicușor Dan: "Nu avem nevoie de atâtea județe și localități!"

astăzi, 12:11

Consilierul președintelui Nicușor Dan, Radu Burnete, subliniază necesitatea unei reforme profunde a administrației și economiei românești: digitalizare reală, privatizare responsabilă ș...