De marţi iese soarele, dar temperaturile rămân scăzute

De marţi iese soarele, dar temperaturile rămân scăzute

   gallery.agonia.net

După ce norii au acoperit aproape întreg teritoriul ţării, luni, de marţi soarele va reieşi însă temperaturile nu vor creşte foarte mult.  Abia de miercuri vremea se va încălzi uşor.

Se răceşte luni în toată ţara, temperatura aerului urmând să se încadreze între 13 şi cel mult 23 de grade. Ploile nu lipsesc nici ele. Vor fi prezente şi active mai ales în Muntenia, Dobrogea, Moldova şi, local, Transilvania şi Oltenia.

Marţi iese soarele, cerul redevine variabil şi doar prin sud şi la munte se mai aşteaptă ploi temporare şi izolate. Pe arii restrânse, ziua va începe cu ceaţă în zonele joase de relief, dar aceasta se va disipa până la amiază.
În sud-est, unde sunt cele mai mari şanse de ploaie, vântul va sufla destul de tare, dar în rest, nu va trece de moderat. Ceea ce e un lucru bun dacă ne gândim că temperaturile nu mai trec nicăieri de 21-22 de grade. Cele mai mici valori, de altfel, vor rămâne la 16 grade, temperaturi aşteptate în general în depresiuni, scrie Realitatea.net.

Miercuri, vremea se anunţă însorită, iar temperaturile sunt în uşoară încălzire. De la 17 grade în estul Transilvaniei, mercurul va urca spre 22-23 de grade în Capitală, unde iese soarele, până spre cel mult 25 de grade în Lunca Dunării. Şanse de ploaie sunt doar prin Carpaţii Orientali, dar în rest, norii nu vor prea lăsa precipitaţii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
91

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
189

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
24

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...