De luni este functional ghiseul unic, de la Serviciul de Permise si Inmatriculari Auto!

De luni este functional ghiseul unic, de la Serviciul de Permise si Inmatriculari Auto!
Astazi a avut loc inaugurarea ghiseului unic, din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, ghiseu care pune la dispozitia botosanenilor toate documentele necesare inmatricularii, autorizarii provizorii, eliberarii permisului de conducere, dar si incheierea asigurarilor auto.

 “Pentru mine, deschiderea acestui ghiseu unic, este un gand mai vechi si cred ca este o forma de respect pentru toti solicitantii nostri, de a aduce cat mai multe servicii in cadrul acestei institutii. Este corect ca cetatenii sa nu fie purtati pe drumuri. In cursul anului trecut si in decursul acestui an, am facut demersuri atat pentru deschiderea ghiseului de Taxe si Impozite Locale si noul ghiseu deschis acum, care asigura tuturor cetatenilor copii gratuite la toate documentele necesare pentru rezolvarea problemelor lor, oferind si o larga gama de asigurari auto", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a spus ca mai trebuie facut un pas pentru inca alte doua taxe, care sunt incasate de CEC si BCR, pentru care se incearca sa fie incadrate la nivelul acestui serviciu.

 “Deschiderea acestui ghiseu este foarte important atat pentru Serviciul de Inmatriculari, cat si pentru botosaneni intrucat pune la dispozitia lor toate documentele necesare inmatricularii, autorizarii provizorii, cat si pentru eliberarea permisului de conducere. Pana acum 125 de cetateni s-a adresat ghiseului, dintre care 4 persoane au incheiat si asigurari auto", a precizat comisarul-sef Danut Ciubotaru, seful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Botosani.

De acest ghiseu unic se ocupa un broker de asigurari din Suceava, S.C. Union Consulting, care a castigat licitatia, si care va plati aproximativ 40 euro pe luna, chiria spatiului de 8 metri patrati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
473

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
597

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...