De la 1 mai se redeschide piscina exterioară de la Cornișa Aquapark

De la 1 mai se redeschide piscina exterioară de la Cornișa Aquapark

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), în calitate de Administrator al Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, a anunțat deschiderea piscinei exterioare, începând cu data de 1 mai 2021.

Accesul la bazinul interior rămâne în continuare restricționat și permis doar pentru cursurile de înot și pregătirea fizică a sportivilor legitimați la un club sau asociație sportivă.

Programul obiectivelor în perioada Sărbătorilor Pascale rămâne neschimbat, respectiv în intervalul orar 10:00 – 21:00.

Vizitatorii pot petrece o zi cât o vacanță în parcul Cornișa: patinaj pe role și badminton la patinoar, fotbal, tenis, tenis-fotbal la Terenurile de Sport, Escaladă, plimbări cu bicicleta, relaxare la terasă și piscina exterioară.

În contextul epidemiologic actual, Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv, Cornișa își desfășoară activitatea în baza măsurilor recomandate de autorități în vederea prevenirii infecției cu COVID – 19.

„Planurile noastre pentru noul sezon sunt la fel de ambițioase ca până acum, ne dorim ca în aceste condiții de nouă normalitate să realizăm lucruri importante pentru clienții noștri”, a declarat Eugen - Cristian Țurcanu, directorul D.S.P.S.A.

 

 

 

Spune-ne opinia ta