De astazi, ne putem schimba reteaua pastrandu-ne numarul de telefon!

De astazi, ne putem schimba reteaua pastrandu-ne numarul de telefon!
Pentru a evita confuziile care s-ar putea crea in randul clientilor, reprezentantii operatorilor au cerut un ton diferit pentru fiecare operator in parte, care sa indice din ce retea face parte numarul apelat.

O alta modalitate de diferentiere este transmiterea gratuita a un mesaj vocal prin care apelantii sunt anuntati ca numarul solicitat a fost portat.

Masura a fost introdusa de autoritati cu scopul de a creste concurenta in piata, insa marii operatori mobili nu cred ca aceasta va influenta baza de clienti deja existenta a fiecarui operator.

Autoritatea Nationala de Comunicatii crede ca masura va duce totusi la tarife si oferte similare in piata de telefonie mobila din Romania.

ETAPELE PROCESULUI

Cei care doresc sa se mute cu numarul la un alt operator trebuie sa anunte in scris compania ale carei servicii le folosesc.

Reteaua in care se muta utilizatorul va suporta toate cheltuielile cu portarea. Transferul va putea fi facut printr-un apel la Relatii cu clientii“, care va functiona non-stop.

Termenul de finalizare a procesului de portare trebuie sa fie de maximum 10 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
18

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
140

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
22

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...