Daune de 400.000 lei cerute de o firmă unei botosanence care a vândut produse contrafăcute!

O femeie din Botoşani care vindea diverse aparate contrafăcute ale unei firme de renume este urmărită penal, iar firma afectată s-a constituit parte civilă cu suma de 400.000 de lei, informeaza Mediafax.

Poliţia Judeţeană Suceava a informat că Parchetul a dispus începerea urmăririi penale faţă de Liliana H. (49 ani) din municipiul Botoşani pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Potrivit cercetărilor, în data de 3 ianuarie 2011, în cadrul unei acţiuni a poliţiştilor, Liliana H. a fost depistată în municipiul Suceava când vindea mai multe produse industriale purtând o marcă de renume, fără a deţine certificate de conformitate pentru marca inscripţionată şi care erau susceptibile de a fi contrafăcute.

În urma expertizării produselor de titularii mărcii s-a dovedit că produsele sunt contrafăcute, iar reprezentantul mărcii se constituie parte civilă cu suma totală de 400.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
274

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
314

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
193

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...