DARUITI COPIILOR INGERI! La Teatrul de Copii si Tineret Vasilache!

DARUITI COPIILOR INGERI! La Teatrul de Copii si Tineret Vasilache!
Astazi, de la ora 11.00, actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani va invita sa vizionati spectacolul-premiera DARUITI COPIILOR INGERI!

Un eveniment care iese din tiparele specifice artei jocului cu papusi, un spectacol care reuneste armonios actor, papusa, inger, divinitate, presarat cu momente folclorice autentice.

Un spectacol pentru mari si mici. Ingerii exista, traiesc alaturi de noi, sacrul si profanul fac parte din viata noastra, asa cum bucuria, blandetea, pacea, frumusetea sufleteasca ne sunt atribuite fiecaruia dupa chipul si asemanarea cu Dumnezeu.

Insa si suferinta este un dar, ne invata Ingerul din spectacolul Teatrului de Papusi! Este de ajuns sa acceptam, sa ne asumam darurile si viata se transforma intr-un dans cu ingeri!

Pentru ca, daca, dupa cum spune regizorul Marius Rogojinschi, era un timp cand oamenii stateau de vorba cu ingerii si erau fericiti, acum avem nevoie ca ingerii sa stea de vorba cu oamenii si ei, ingerii, sa fie fericiti! Avem nevoie ca ingerii sa isi intoarca fata spre noi, sa ne accepte, sa ne recunoasca!

Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache va invita la premiera spectacolului eseu Daruiti copiilor ingeri!, un bun prilej pentru a sta de vorba cu ingerii.

Un spectacol pe care il puteti darui tuturor, indiferent de varsta. Un spectacol imaginat de Marius Rogojinschi, dupa povesti monahale, cu actorii Anca Stefan, Mihaela Nistorica, Ramona Hriscu, Mihaela Stempel, Marius Rusu, Tudor Rotaru, Laurentiu Vasilache, Claudiu Galateanu.

Regia si scenografia - Marius Rogojinschi.

Costume si constructie papusi, Mihai Pastramagiu.

Momentele de coregrafie, care cu siguranta va vor incanta, au fost realizate de Victoria Bucun si Mihai Fediuc.

"Am programat mai multe reprezentatii in zile si la ore diferite, pentru spectatorii nostri de toate varstele sa isi poata organiza timpul liber la acest sfarsit de saptamana si sa-si daruiasca o ora de spectacol pentru suflet in sala Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache. Ii asteptam si pe cei care nu au fost niciodata la teatrul nostru sau au fost cand erau copii si doresc sa revina pentru a retrai copilaria", mentioneaza Mihaela Petrariu, director adjunct al Teatrului Vasilache.

Spectacolul poate fi vizionat dupa urmatorul program:

Sambata - 28 februarie - ora 11.00

Duminica - 1 martie, orele 11.00 , 12.30 si 17.00.

REZERVARI LA TELEFON 0756084651/ 0231.514353 SI LA ADRESA teatrulvasilache@yahoo.com

PRETUL UNUI BILET DE INTRARE ESTE 5 LEI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1018

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
123

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
139

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...