Darabani: Cinci copile au ajuns la spital, după ce mașina condusă de profesorul lor a intrat într-un cap de pod! FOTO
ACCIDENT!

Darabani: Cinci copile au ajuns la spital, după ce mașina condusă de profesorul lor a intrat într-un cap de pod! FOTO
Un nou accident de circulatie a pus pe jar autoritatile, dupa ce un autoturism a intrat intr-un cap de pod pe strada Crinilor, din orasul Darabani.

Masina era condusa de un profesor de la Scoala Teioasa, în varsta de 65 de ani, iar in ea se aflau cinci fete minore de clasa a V-a si a VI-a. Acestia se deplasau dinspre scoala spre o padure pentru o activitate practica, impreuna cu alti profesori si alte masini. La aproximatov 200 de m de scoala, conducatorul auto a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante din Darabani, Dorohoi si Botosani, dar si politistii.

Cele cinci victime au fost transportate cu ambulantele la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, una dintre ele, in varsta de 11 ani, fiind in stare mai grava, aceasta fiind preluata de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila.

Copilele sunt stabile si vor ramane internate pentru tratament, in timp ce politistii i-au intocmit soferului dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
71

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
172

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
127

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...