Dansul liberalilor la nunta lui Adomnitei si mireasa rascumparata cu doua strofe din imnul Romaniei

Dansul liberalilor la nunta lui Adomnitei si mireasa rascumparata cu doua strofe din imnul Romaniei

 Cristian si Sabina Adomnitei  

Chiar daca, aparent, a cazut in dizgratie, Cristian Adomnitei a contribuit din plin, sambata seara, la concordia liberala.

A lipsit, totusi, de la apel primul ministru Calin Popescu Tariceanu, acesta plecand intins la Bucuresti imediat dupa lansarea candidatilor la alegerile parlamentare de la Iasi.

Demis din fruntea Ministerului Educatiei la cateva zile dupa oficierea cununiei civile, tocmai pentru ca a folosit, pentru a ajunge la timp la logodna sa, un elicoper al Ministerului de Interne, Adomnitei s-a bucurat sambata de atentia liberalilor de frunte.

In jur de 350 de invitati au participat, sambata, la cununia religioasa a fostului ministru al Educatiei, Cristian Adomnitei, cu Sabina Visinari, eveniment care a avut loc la Manastirea Sucevita.

Dintre liberali au participat Cristian David, ministrul de Interne, Varujan Vosganian, ministrul Economiei, Tudor Chiuariu, fostul ministru al justitiei, Relu Fenechiu, deputat PNL. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a organizat Dansul Liberalilor“ si a dat startul la hora.

 Atmosfera a fost intretinuta de Sofia Vicoveanca si de Loredana Groza.

Adomnitei nu a scapat nici de furatul miresei, el fiind nevoit sa o rascumpere pe Sabina cu cateva sticle de whisky, dar a trebuit sa cante si doua strofe din imnul Romaniei.

Desigur, sarcina mult mai usoara decat cea cu stelutele UE! 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar creștin ortodox: 18 aprilie – Ucenicul Decapoitului

astăzi, 07:19
26

Sfântul Cuvios Ioan şi-a dorit din tinerețe să urmeze calea pustiei. Într-o zi, el și-a părăsit părinții și a plecat la Sfântul Grigorie Decapolitul, care l-a și călugări...

Vremea 18 aprilie – temperaturi scăzute și ploi

astăzi, 07:16
38

Vremea 18 aprilie – temperaturi scăzute și ploiAstăzi, vremea va fi în general închisă și în cea mai mare parte a țării cu mult mai rece decât în mod nor...

Ceramică bizantină într-un atelier din Botoşani

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
237

Una dintre cele mai atractive tehnici din domeniul olăritului din România, ceramica de tip Kuty, supravieţuieşte datorită pasiunii unei familii din Botoşani.Atelierul de ceramică al fa...