Dansul liberalilor la nunta lui Adomnitei si mireasa rascumparata cu doua strofe din imnul Romaniei

Dansul liberalilor la nunta lui Adomnitei si mireasa rascumparata cu doua strofe din imnul Romaniei

 Cristian si Sabina Adomnitei  

Chiar daca, aparent, a cazut in dizgratie, Cristian Adomnitei a contribuit din plin, sambata seara, la concordia liberala.

A lipsit, totusi, de la apel primul ministru Calin Popescu Tariceanu, acesta plecand intins la Bucuresti imediat dupa lansarea candidatilor la alegerile parlamentare de la Iasi.

Demis din fruntea Ministerului Educatiei la cateva zile dupa oficierea cununiei civile, tocmai pentru ca a folosit, pentru a ajunge la timp la logodna sa, un elicoper al Ministerului de Interne, Adomnitei s-a bucurat sambata de atentia liberalilor de frunte.

In jur de 350 de invitati au participat, sambata, la cununia religioasa a fostului ministru al Educatiei, Cristian Adomnitei, cu Sabina Visinari, eveniment care a avut loc la Manastirea Sucevita.

Dintre liberali au participat Cristian David, ministrul de Interne, Varujan Vosganian, ministrul Economiei, Tudor Chiuariu, fostul ministru al justitiei, Relu Fenechiu, deputat PNL. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a organizat Dansul Liberalilor“ si a dat startul la hora.

 Atmosfera a fost intretinuta de Sofia Vicoveanca si de Loredana Groza.

Adomnitei nu a scapat nici de furatul miresei, el fiind nevoit sa o rascumpere pe Sabina cu cateva sticle de whisky, dar a trebuit sa cante si doua strofe din imnul Romaniei.

Desigur, sarcina mult mai usoara decat cea cu stelutele UE!



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
27

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
41

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
148

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...